Dit jaar studeren we af als Microbrouwer. We hebben het brouwen al goed onder de knie en kunnen nu een stabiel bier brouwen.
Een zware quadrupel met tinten van kaneel en sinaasappel. Een lekker warm en volmondig bier.
Een volmondig bier met veel warmte in de afdronk. Een echt winterbier.
Een stevig blond bier, gebrouwen samen met één van onze volgers. Samen met hem, hebben we een recept samengesteld en het bier gebrouwen en gebotteld.
Het vijfde brouwsel in de opleiding van Microbrouwer in Syntra. Samen met een paar andere collegabrouwers kwam dit bier tot stand. Een cradle to cradle bier met gebruik van rooibosthee en peperkoek. Een droog blond bier met een stevige schuimkraag.
Een bier gebrouwen ter ere van het jaarlijkse ‘vrijgezellen’-weekend. Een jubileumjaar verdient een gepast biertje. Helaas strooide corona roet in het eten waardoor het weekend niet door kon gaan. Het bier smaakt ondanks alles… HEERLIJK!