Wat we tot nu toe geleerd hebbenER ZIT EEN VERHAAL
ACHTER ELK BIER

Brouwen is in de eerste plaats onze hobby, onze passie. Gaandeweg leren we de kneepjes van het vak en passen we dit toe op onze recepten. Het resultaat: enkele uitzonderlijke biertjes!

Een selectie van onze bierenONZE BIEREN

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2020/01/2018-1.jpg

Hier vindt u alle bieren die gebrouwen zijn in 2018.

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2020/01/2019.jpg

Hier vindt u alle bieren die gebrouwen zijn in 2019.

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2020/01/2020.jpg

Hier vindt u alle bieren die gebrouwen zijn in 2020.

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_transparent_01.png
HOP

Welke hop gebruikten we en wat zijn onze ervaringen

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_01.jpg
http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_transparent_02.png
GIST

Welke gist hebben we al hard aan het werk gezet?

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_02.jpg
http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_transparent_03.png
MOUT

Welke mout, welke kleur, welke smaak?

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_03.jpg

Het brouwproces

We hanteren het traditionele brouwproces. Met een basisinstallatie, zelf gemaakt van oude fusten, proberen we een kwalitatief bier te brouwen. Met deze methode leer je het ontstaan van bier en waar je de biersmaak kan veranderen.

http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2018/05/Slide-2.jpg
http://www.degenieterij.nl/wp-content/uploads/2018/10/download.jpg

Traditionele recepten

We starten met enkele klonen van traditionele recepten. Door deze recepten te volgen, kunnen we zien waar het bier verandert en wat er nodig is om een bepaalde smaakt te krijgen.